Orbán Viktor már korábban is viselt micisapkát

Ráadásul egyik Vas megyei látogatása alatt. A nagy kérdés az, hogy ugyanarról a ruhadarabról van-e szó.

Pénteken futótűzként terjedt az interneten Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő Facebook-posztja, amelyen ő és a magyar kormányfő látható valahol a horvát tengerparton.

A fotó érdekessége, hogy Orbán Viktor pólóban, napszemüvegben és borostásan pózol a képviselővel, talán fel sem ismernénk a kísérőszöveg segítsége nélkül.

Facebook/Németh Zsolt

Sokan figyelemre méltónak találják micisapkát is, ami szintén nem egy megszokott látvány a miniszterelnök fején.

De – tesszük hozzá – nem is példa nélküli.

Amikor Orbán Viktor egy évtizeddel ezelőtt Kőszegre érkezett, hogy Miszlivetz Ferenccel , a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetének főigazgatójával megbeszéljék többek között a Kraft-programot Nagy dobásra készül Kőszeg: egyeteme is lesz?! Közben újítják már a Zwingert és az Európa-házat is 2015. August 27. 11:40 , nagyon hasonló sapkát viselt.

Orbán Viktor Miszlivetz Ferenccel Kőszegen (2012)
Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Még azt is lehet, hogy pont ugyanazt. Színében stimmel, de anyaga mintha más lenne.

Ha ugyanaz, akkor azt jelenti, hogy a miniszterelnök megbecsüli a régi ruhadarabjait, ha különböző, akkor viszont vonzódik az erősen retrohangulatot árasztó micisapkák iránt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód