Orbán Viktor mulatós videoklippel támad szilveszterkor

Az egykori Dáridó hangulatát idézi a Facebook-bejegyzés.

Valamiért mindig hiszünk abban, hogy a politikai kommunikáció ennél már nem mehet mélyebb szintre, hogy aztán újra és újra belássuk, hogy tévedtünk.

Szilveszter alkalmából posztolt a Facebookra a magyar miniszterelnök, és a tartalom – fogalmazzunk úgy – nincs túlbonyolítva.

A mintegy egyperces klip az elmúlt év pillanatait mutatja be, azokat, amelyek valószínűleg kedvesek Orbán Viktornak: avatásokat, szelfiket, a néppel való találkozásokat és főként az őszi Békemenetet.

Eközben a háttérben – vagy inkább az előtérben – végtelenítve szól a „Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra” szlogen mulatós, az egykori Dáridókat megidéző változata.

Gyanítjuk, több házibuliban is felcsendül ma a dal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet