Orbán Viktor kedden Szombathelyre jön

Hoz olyan pénzt is, amit már sokszor megígértek, és amit az önkormányzat biztosra vesz. De most is nagy a titkolózás.

Információink szerint kedden, azaz november 17-én jön ismét Szombathelyre a miniszterelnök. Már régóta tudni lehet, hogy Orbán Viktor jön, hiszen jó fél éve jelentették be, hogy végiglátogatja az összes megyei jogú várost.

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Először arról jöttek a hírek, hogy ő nyitja meg az idei Savaria Karnevált Orbán Viktor látogatása miatt kellett augusztus legvégére tolni a karnevált? 2015. July 13. 16:32 , de ez nem jött be. Aztán csak vártunk, végül október elején megkérdeztük a Miniszterelnökséget Orbán Viktor Szombathelyre jön, de senki sem tudja még, mikor 2015. October 08. 15:58 , de csak annyit tudtunk meg, hogy biztosan eljön, de a látogatásnak még nincs meg az időpontja.

Biztonságos környezet

A helyzet nagyon hasonlít a tavaly októberi látogatás Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen 2014. October 10. 18:32 előtt és alatt történtekre. Akkor is hírzárlat volt, akkor is hasonló program zajlott le, és akkor is szimpatizánsokból álló csapat várta őt a városháza előtt. Ugyanez zajlik most minden meglátogatott városban, a miniszterelnök először a nyilvánosság kizárásával elmegy a városházára, ott tesz valami kockázatmentes ígéretet, aztán - mintha hirtelen ötlet lenne - kimegy az épület elé.

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Ahol, bármilyen meglepő, szimpatizánsok csoportja várja, sehol egy ellenzéki politikus, sehol egy tüntető, sehol egy negatív arc. Minden nagyon szép, Orbán lubickol a népszerűségben, hívei pedig elalélnak a megtiszteltetéstől. Nem érdekes, hogy a hívek vannak vagy pár tucatnyian, lehet őket olyan ügyesen fotózni, hogy aztán az állami média bemutathassa, mekkora ünneplő tömeg verődött össze spontánul a miniszterelnök látogatásának hírére. Mint történt ez a napokban Nyíregyházán .

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Az ünneplő szimpatizánsokat információink szerint egyenként keresik meg, ők azok, akik elmennek a Fidesz gyűléseire, akcióira. Minden ilyen eseményen jelenléi ívet vezetnek, ami jó alap ahhoz, hogy biztonságos, rajongó hitű csapatot gyűjtsenek össze a

spontán

találkozáshoz.

Orbán egyébként pénzt hoz. Azt a 7,5 milliárdot, ami hiányzik a Szent Márton Évhez, és amit már tavaly megígért a kormány, mégpedig Hende Csabán keresztül, és erre alapozva készítették el a Szent Márton Tervet, amit a legutóbbi közgyűlésen is tárgyaltak.

Orbán pedig most bejelenti, hogy megkapja a város, és ezért mindenki nagyon örül majd, és nagyon hálás is lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet