Orbán Viktor kedden Szombathelyre jön

Hoz olyan pénzt is, amit már sokszor megígértek, és amit az önkormányzat biztosra vesz. De most is nagy a titkolózás.

Információink szerint kedden, azaz november 17-én jön ismét Szombathelyre a miniszterelnök. Már régóta tudni lehet, hogy Orbán Viktor jön, hiszen jó fél éve jelentették be, hogy végiglátogatja az összes megyei jogú várost.

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Először arról jöttek a hírek, hogy ő nyitja meg az idei Savaria Karnevált Orbán Viktor látogatása miatt kellett augusztus legvégére tolni a karnevált? 2015. July 13. 16:32 , de ez nem jött be. Aztán csak vártunk, végül október elején megkérdeztük a Miniszterelnökséget Orbán Viktor Szombathelyre jön, de senki sem tudja még, mikor 2015. October 08. 15:58 , de csak annyit tudtunk meg, hogy biztosan eljön, de a látogatásnak még nincs meg az időpontja.

Biztonságos környezet

A helyzet nagyon hasonlít a tavaly októberi látogatás Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen 2014. October 10. 18:32 előtt és alatt történtekre. Akkor is hírzárlat volt, akkor is hasonló program zajlott le, és akkor is szimpatizánsokból álló csapat várta őt a városháza előtt. Ugyanez zajlik most minden meglátogatott városban, a miniszterelnök először a nyilvánosság kizárásával elmegy a városházára, ott tesz valami kockázatmentes ígéretet, aztán - mintha hirtelen ötlet lenne - kimegy az épület elé.

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Ahol, bármilyen meglepő, szimpatizánsok csoportja várja, sehol egy ellenzéki politikus, sehol egy tüntető, sehol egy negatív arc. Minden nagyon szép, Orbán lubickol a népszerűségben, hívei pedig elalélnak a megtiszteltetéstől. Nem érdekes, hogy a hívek vannak vagy pár tucatnyian, lehet őket olyan ügyesen fotózni, hogy aztán az állami média bemutathassa, mekkora ünneplő tömeg verődött össze spontánul a miniszterelnök látogatásának hírére. Mint történt ez a napokban Nyíregyházán.

Orbán Viktor Szombathelyen
Galériánk a tavalyi látogatásról
Bonyhádi Zoltán

Az ünneplő szimpatizánsokat információink szerint egyenként keresik meg, ők azok, akik elmennek a Fidesz gyűléseire, akcióira. Minden ilyen eseményen jelenléi ívet vezetnek, ami jó alap ahhoz, hogy biztonságos, rajongó hitű csapatot gyűjtsenek össze a

spontán

találkozáshoz.

Orbán egyébként pénzt hoz. Azt a 7,5 milliárdot, ami hiányzik a Szent Márton Évhez, és amit már tavaly megígért a kormány, mégpedig Hende Csabán keresztül, és erre alapozva készítették el a Szent Márton Tervet, amit a legutóbbi közgyűlésen is tárgyaltak.

Orbán pedig most bejelenti, hogy megkapja a város, és ezért mindenki nagyon örül majd, és nagyon hálás is lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet