Új bejegyzés az ördög ügyvédje blogon: Borkai repülőgépe és annak mozgása a téma

Egyre komolyabbak a találgatások, kik lehetnek a blog mögött.

Kis pihenő után csütörtökön éjjel újabb bejegyzés jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje blogon”, amely szexvideóival kirobbantotta a győri polgármester körüli botrányt.

Az újabb bejegyzés nem Borkai Zsolt magánéletére, hanem a feltételezett korrupciós összefüggésekre koncentrál.

A blog névtelen szerzője szerint a győri polgármesternek a repülőgépe egy üzletember nevén van. A luxusgép ára 240-250 millió forint, éves fenntartása 10 millió forint körül van, repülés nélkül, és kizárt, hogy Borkai fizetéséből és olimpikoni járadékéból ezt fent tudja tartani.

A bejegyzés állítása szerint a gép néhány napja valamilyen okból kifolyólag Belgrádba repült.

A blogíró most sem szolgál állításaihoz megdönthetetlen bizonyítékokat, ellenben felhívja az internetezők figyelmét, hogy segítsenek abban, hogy a magyar hatóságok lépjenek valamit.

Abban biztosak lehettek, hogy ez a magát mindenek felett állónak tartó hatalom nem fog csak úgy eltűnni, gőgösen uralkodni fog felettünk, ameddig csak teheti. El fogja lopni még a jövőt is tőletek és a gyermekeitektől, és a saját gyermekeinek fogja adni

- írja a szerző. Ez a politikai felhangú szál némileg újdonság a történetben.

Közben az Index oknyomozó írása minden korábbinál több részletet tárt fel a lehetséges összefüggésről.

Az írás azt a verziót valószínűsíti, hogy a felvételt a hajón „dolgozó” lányok egyike vagy az azt szervező, szintén a hajón levő férfi készítette egy szemüvegbe épített kamera segítségével.

A felvétel aztán félbűnözői körökben elindult vándorútjára, több sajtónak is felkínálták megvásárlásra.

Már a megjelenés előtt beszédtéma volt a létezése.

Hogy pontosan ki rejtőzik az ördög ügyvédje blog mögött, azt nem lehet tudni, de az írás hosszan taglalja, hogy a Borkai-Rákosfalvy duó nagyon sok ellenséget szerzett magának a győri vállalkozó körökben is, részben üzleti, részben magánéleti okok miatt. (A cikk szerint arról beszélnek Győrben, Rákosfalvy „vadászott” a helyi vállalkozók feleségeire.)

A közvéleménykutatók bevallják : nem tudják, hogy a Borkai-ügy hogyan fefolyásolja a vasárnapi választási eredményeket.

Lapunk a közelmúltban szólaltatta meg „Teljesen új helyzet van Győrben” – Glázer Tímea, az ellenzék polgármesterjelöltje nyilatkozott lapunknak 2019. October 09. 12:47 a győri ellenzék közös polgármesterjelöltjét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet