Ördög ügyvédje: Hatályon kívül helyezték a Czeglédy Csabát megbírságoló végzést

Tárgyalás lesz az ügyben, jövő februárban Czeglédy is vallomást tesz.

A Veszprémi Járásbíróság hatályon kívül helyezte azt a márciusban, tárgyalás nélkül meghozott büntetővégzést, amelyben személyes adattal visszaélés vétsége miatt egymillió forint pénzbüntetésre ítélve elmarasztalta Tárgyalás nélkül egymillió forintra büntették Czeglédy Csabát az „Ördög ügyvédje”-ügy miatt – Frissítve 2022. March 22. 16:30 Czeglédy Csabát „Az ördög ügyvédje” perben - írja az Index .

A szombathelyi városi képviselőt idén márciusban büntették Tárgyalás nélkül egymillió forintra büntették Czeglédy Csabát az „Ördög ügyvédje”-ügy miatt – Frissítve 2022. March 22. 16:30 az ügyben egymillió forintra, a végzést a bíróság hozta meg azzal az indoklással, hogy az ügy egyszerű megítélésű, valamint a büntetővégzés meghozatalának egyéb törvényi feltételei is fennállnak, ezért az ügyet tárgyalás mellőzésével bírálták el.

A vádirat szerint Czeglédy és társa kilenc rendbeli különleges személyes adattal visszaélés vétségét valósította meg, az ügyészség szerint ők ketten tették közzé az "Ördög ügyvédje" blogon a Borkai Zsolt, volt győri polgármester szexvideóját.

A végzés ellen fellebbezni nem lehetett, de az érdekeltek tárgyalás tartását kérhették, ami meg is történt. Ezért érvénytelenítették a döntést, az ügyben februárban tárgyalást tartanak, ahol Czeglédy is vallomást tesz majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet