Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Szombathelyen elkezdték építeni a karácsonyi óriáskereket

A tervek szerint két hét múlva, az adventi vásárral egyidőben indul el.

Péntek reggel megjelentek a kamionok a szombathelyi Szent Márton utcában, a Borostyánkő áruház előtti parkolóban, és elkezdődött az óriáskerék építése.

Építik az óriáskereket a Borostyánnál
Kiss Tamás

A parkolót lezárták a forgalom elől, a munkások már kipakolták a tartószerkezet főbb darabjait is.

Három hete írtuk meg Emberek! Idén is lesz óriáskerék Szombathelyen October 20. 11:07 , hogy az idén is lesz óriáskerék Szombathelyen. Megtudtuk azóta, hogy az óriáskerék a városnak nem kerül pénzébe, sőt, a vállalkozó fizet a terület használatáért. Persze, belépődíj az idén is lesz.

Építik az óriáskereket a Borostyánnál
Kiss Tamás
Egyébként ugyanazt az az 50 méter magas óriáskereket állítják fel, mint két éve, 2019-ben. Akkor is november közepén kezdték el összeszerelni, november 29-én indították el Fotókon és videón: ilyen nem mindennapi látvány a kivilágított szombathelyi óriáskerék a magasból 2019. November 28. 07:15 és egészen január 5-ig pörgött.
Az óriáskerék két évvel ezelőtt
Mészáros D. Zsolt

Az ide tervek szerint az óriáskerék az adventi vásár nyitásával egyidőben, azaz két hét múlva indul el.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy hogyan alakulnak az idei jegyárak.

Már építik a szombathelyi adventi vásárra az óriáskereket 2019. November 20. 14:04

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely