Örömében elsírta magát Rúzsa Magdi amikor megtudta, hogy hármas ikreket vár

Magdi és férje valósággal sokkot kaptak, amikor megtudták a nem mindennapi hírt.

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdolna a Megasztár korábbi győztese. Az énekesnő elmondása szerint földöntúli boldogság volt megtudni, hogy három gyermeket hord a szíve alatt.

Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy "Felkészültél?" "Mire?" - kérdeztem vissza. Erre ő: "ketten vannak". Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mondta a Blikknek az énekesnő.

Rúzsa Magdi Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt

Elmondta, legszívesebben világgá kürtölte volna az örömét, mivel azonban a terhesség tizenkettedik hetéig bármi megtörténhet, ezért vártak a bejelentéssel.

Hozzátette, a Czeizel Intézet vizsgálata kimutatta, hogy mindhárom baba egészséges így már nyugodt szívvel közölhették a hírt nagyvilággal.

„Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik…”

Az énekesnő jól viseli a várandóságot, azonban tudja, hogy megváltozik az élete és az eddigi tempón lassítania kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű