Minden, amit a Szombathely környékieknek tudniuk kell az orvosi ügyeletről

Bejártuk az új rendelőt.

2015. májusában komoly problémák voltak a Szombathely környékiek orvosi ügyeletével. Több orvos kilépett, majd az OMSZ (Országos Mentő Szolgálat) felmondta a szerződését, mivel már nem tudták biztosítani az orvosi ügyeletet Összeomlik az orvosi ügyelet Szombathelyen? (Frissítve) 2015. May 14. 17:34 .

Vidéki orvosi ügyeleti helyiség ünnepélyes átadása
Ilyen lett a vizsgáló
Vágvölgyi Bálint

Végül a helyzet gyorsan rendeződött, és idén november 1-jén a Szelestey utcában megnyitott a vidékiek orvosi ügyelete, amit a Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulás üzemeltet. Az intézmény tulajdonosa Szombathely város önkormányzata, a kialakítás pedig 16 millió forintba került - tudtuk meg a mai ünnepélyes átadón.

Vidéki orvosi ügyeleti helyiség ünnepélyes átadása
A szalagátvágás nem ment könnyen
Vágvölgyi Bálint

A legfontosabb információk az új Központi Orvosi Ügyeletről

Cím: Szombathely Szelestey L. u. 8. (földszint)
Központi telefonszáma:
+36 (94) 345 300

Rendelési idő:
Hétfőtől - Péntekig 16-8 óráig
Szombat, Vasárnap és Ünnepnap 0-24 óráig

Az ellátásban részesülő települések:
Acsád, Balogunyom, Bozzai, Bucsu, Csempeszkopács, Dozmat, Felsőcsatár, Gyanógeregye, Horvátlövő, Ják, Kisunyom, Narda, Nemesbőd, Nemeskolta, Meszlen, Pornóapáti, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Söpte, Szentpéterfa, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Vasasszonyfa, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vép, Vát, Zsennye.

Vidéki orvosi ügyeleti helyiség ünnepélyes átadása
További képeinkért kattintson a fotóra
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Figyelem, Ön Szombathely környéki? Tudta, hogy új helyre költözött az orvosi ügyelete?

Vidéki, éjszaka van, és rosszul érzi magát? Tudja, hova menjen, milyen számot hívjon, és mikor mehet be az ügyeletre? Merthogy megváltozott MINDEN! Segítünk!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet