Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Összefog a katasztrófavédelem és a közterület-felügyelet Szombathelyen

Nem csak a beavatkozások, hanem a mindennapok és a rendezvények alkalmával is nagy szükség van arra, hogy összedolgozzanak.

Együttműködési megállapodást kötött a héten a közterület-felügyelet és a katasztrófavédelem Szombathelyen. A megállapodást Bognár Balázs tű. dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Károlyi Ákos, Szombathely Megyei Jogú Város jegyzője írta alá.

A városi portál beszámolója szerint a közterület-felügyelet és a katasztrófavédelem szakemberei a beavatkozások során rendszerint találkozhatnak olyan eseményeknél, ahol területzárásokkal is lehet számolni. A szervezetek közötti együttműködésre pedig nem csak a beavatkozások, hanem a mindennapok és a rendezvények alkalmával is nagy szükség van.

Szombathely MJV

Mint írják, lesznek majd közös gyakorlatok, illetve megállapodtak abban is, hogy a szakembereik ellátogatnak egymáshoz, átadják tapasztalataikat, valamint kiértékelik a korábbi rendkívüli események történéseit és megismerik egymás infokommunikációs eszközrendszerét.

A megállapodás pedig arra is kitért, hogy a médiafelületeken keresztül az érintettek megosztják egymás preventív jellegű közleményeit, annak érdekében, hogy azok a lakosság minél szélesebb köréhez el tudjanak ezáltal jutni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra