Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fogjunk össze a vandálok ellen! – A szombathelyi polgármester közleménye

„Az összefogásnak mindig meg van a hozadéka és eredménye. Fogjunk hát össze és ki - ki a maga lehetőségeivel élve, őrizzen, figyeljen, figyelmeztessen, ha kell, jelezzen, vigyázzon a rendre!”

Tisztelt Szombathelyi Polgárok!

Szeretett városunk az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően megújult. Szép lett a Fő terünk, közparkjaink rendezettek, s meglévő köztéri szobraink száma is remek alkotásokkal bővült.

A fenntartáshoz, felújításhoz szükséges pénz előteremtése nem könnyű feladat. Ám minden, a város fejlesztésére költött forint hasznosul, hisz Szombathely vagyonát növeli.

Úgy érezem nemcsak a városáért elkötelezett helyi politikusoknak, hanem az itt élőknek is mindent meg kell tenniük azért, hogy Szombathely szépülését, gyarapodását, az itt élők jobb életminőségét elősegítsék.
Együtt kell megóvnunk értékeinket, közös kincseinket!
Ehhez kérem a segítségüket!

Az elmúlt hetekben ismét megjelentek a rongálók városunk közterein.
A nemrég felújított Pelikán szobrot kihelyezését követően ismét megrongálták.
De a barbárok nem kímélték a kaszinó előtti dísztárgyakat és a Csónakázó tó szigetén található Fiatal pár szobrát sem.
Egyre több pad, szeméttároló, szobor, épület lesz áldozata a felelőtlenül „szórakozó” embereknek.

Tisztelt Szombathelyiek!
Tisztelt Polgárőrök!

Arra kérem Önöket, hogy fokozottabb odafigyeléssel, jó példamutatással segítsék megelőzni ezt az elharapózó tendenciát.
Az összefogásnak mindig meg van a hozadéka és eredménye. Fogjunk hát össze és ki - ki a maga lehetőségeivel élve, őrizzen, figyeljen, figyelmeztessen, ha kell, jelezzen, vigyázzon a rendre!
Segítsen rendben tartani városunkat, mert a miénk!

Dr. Ipkovich György
polgármester

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Újra lefejezték a szombathelyi pelikánt

Ma hajnalban a járőrök észrevették, hogy a szombathelyi Pelikán park márványszobrának fejét valaki letörte. Az ügyben büntetőeljárás indult – így a reggeli híradás. Utánajártunk, fotóztunk, vizsgálódtunk. Kiderült: szegény szobrot pár hete újították fel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra