Idén ősszel is beköszöntött a tavasz Vas megyében

Jön a tél: nyílnak a virágok, teremnek a gyümölcsök.

Arról már sok hír szólt, hogy enyhébb, melegebb volt az idei ősz a szokásosnál. Ez pedig sokaknak kedvezett abból a szempontból, hogy később kellett elkezdeni fűteni, ami bizony most az energia- és egyéb árak elszállása mellett némi könnyebbséget hozott.

A történet másik fele viszont az, hogy az enyhe ősz milyen hatással van és lesz a természetre. Idén például ősszel is beköszöntött a tavasz Vas megyében.

Több olvasónktól is kaptunk fotókat arról, hogy nyílnak a virágok és teremnek a gyümölcsök, ami annyira azért nem megszokott így novemberben.

Szombathelyen például olvasónk kertjében nyílik az orgona, a Fő téren pedig a magnólia.

Hajas Anikó

„Ez normális? Lehet, hogy a bimbó igen, na de a virág...” – fűzte hozzá olvasónk, Hajas Anikó.

Hajas Anikó

A nyári aszály után most a gyümölcsbokrok és -fák is feléledtek. Pápocon például a málnák döntöttek úgy, hogy még megörvendeztetik olvasónkat tél előtt.

Gál Enikő

Ilyen szép málnákat szüretelhetett le a fagyok előtt:

Gál Enikő
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás