3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Osztrák antifasiszták is tüntetni fognak Sopronban

Felvonulás is lesz október 7-én.

Antifasiszta demonstrációt szervez az Európai Baloldal Sopronban, melyre Ausztriából is érkeznek tiltakozók – közölte lapunkkal az Európai Baloldal Sajtóiroda.

A különböző országokból érkező neonáci csoportok rendezvényt terveztek Sopronban október 7–én, ami ellen nemzetközi tüntetést jelentettek be magyar antifasiszták.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Sopronban tartják kongresszusukat az európai nácik? September 26. 09:15 , neonáci szervezetek egy holokauszt-tagadó vezetőjükre akarnak emlékezni.

Az antifasiszták szerint ilyen eseményt még privát helyen sem lehet megtartani, mert az durván sérti a nemzetközi jogot és az Alaptörvény által védett értékeket is.

"Magyarország zéró toleranciát hirdetett ezekkel a jelenségekkel szemben, melyeket a jog eszközeivel is üldöz” közölte Reagált a rendőrség a soproni neonáci rendezvénnyel kapcsolatos hírekre September 27. 17:16 a meghirdetett neonáci eseménnyel kapcsolatban a magyar rendőrség.

Az antifasiszták október 7-én, 12 órakor gyülekeznek Sopronban, a vasútállomásnál, ahonnan később vonulást terveznek a városban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet