Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Öt tűzesethez riasztották a vasi tűzoltókat a hétvégén

Temérdek tarló égett és kigyulladt egy autó is.

Kigyulladt a tarló és közel három hektáron égett Újkéren, az Ady Endre utcában pénteken délelőtt. A csepregi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tűz továbbterjedését megakadályozták, majd eloltották a lángokat.

Három hektáron égett a tarló Bejcgyertyános közelében pénteken délután. A sárvári hivatásos tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Szuhogyi Szabolcs tű. főtörzszászlós/Sárvár HTP

Személyautó motortere égett Szombathelyen, a Malom utcában pénteken a kora esti órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a lángokat eloltották.

Peugeot motorterében keletkezett tűz Szombathelyen - biztonságos helyre gurult a sofőr
TM/Nyugat.hu

Vízóra telt meg vízzel Szombathelyen, a Garamvölgyi Tivadar utcában szombaton reggel. A szombathelyi hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével a vizet eltávolították.

Négy hektáron égett a tarló Sárvár közelében szombaton délután. A sárvári hivatásos tűzoltók a lángok továbbterjedését négy vízsugárral, köztük egy avaroltó segítségével megakadályozták, majd eloltották a tüzet.

Szuhogyi Szabolcs tű. főtörzszászlós/Sárvár HTP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra