Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Otthagyja a Totalcart Winkler Róbert

20 év után int búcsút a szombathelyi kötődésű újságíró.

„A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán - analóg változatban is. (Találgatni nem ér, illetve ér, de nem most mondom el a megfejtést.) Aztán Budaházy mama szkíta boltjában vettem a lányomnak egy kis karikás ostort a gyerekkorbács osztályon, mert nagyon vágyott már rá. Persze nem játszott vele, csak én vágtam hókon magam a garázsban. Jutubé csatornám mindeközben zavartalanul üzemel, mindjárt jön például egy Oktoberfest-csoportteszt” – írta a Facebookon.

A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán - analóg változatban...

Közzétette: Winkler Róbert – 2020. október 26., hétfő

Winkler az Indexhez tartozó Totalcar vezető szerkesztője volt, így testközelből nézhette végig augusztusban kerekedő botrányt és a lap átalakulását is. Emiatt pedig adódott is kérdés: marad a Totalcarnál vagy ő is dobbant? Akkor egy 15 perces videót is áldozott az ügyre, „Így legalább a másik oldalnak is rossz lett” - Winkler Róbert az Index-ügyről 2020. August 07. 17:27 de kijelentette, hogy bár neki is fel kéne mondania az Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál, nem teszi.

Valami most mégis változott, ugyanis a Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar ügyvezetője elárulta a volt indexesek új lapjának, a Telexnek, hogy váratlanul érte Winkler felmondása. Hozzátette, hogy sem írásban, sem telefonon nem nyújtott be indoklást, de annyit elmondott neki, hogy jelenleg is futó Totalcar tévéműsort nem érinti a távozása.

A szombathelyi kötődésű újságíró egyébként majdnem egy évvel ezelőtt a Nyugat.hu 20. születésnapján vendégünk volt, Munk Veronikával, az Index.hu főszerkesztő-helyettesével (aki időközben a Telex főszerkesztője lett) egyetemben. A téma történetesen a magyar sajtó helyzete volt.

Székely Klára politológus, Munk Veronika és Winkler Róber újságírók a Nyugat.hu decemberi születésnapi rendezvényén
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra