Az "LMBTQ-propaganda" veszélyezteti a szombathelyi óvodákat?

Több fideszes képviselő is ezt állítja a szombathelyi közgyűlésben.

"Valódi a veszély, és meg kell előzni" - mondta Melega Miklós fideszes képviselő a szombathelyi közgyűlés csüt9örtöki ülésén. Korábban szóba került a Fidesz által kezdeményezett "gyermekvédelmi" népszavazás Döntött az Alkotmánybíróság, lesz „gyermekvédelmi” népszavazás January 06. 12:45 .

Melega azt mondta, meg kell előzni, hogy az "LMBTQ-propaganda" bejusson az óvodákba, mert ez komoly veszélyt jelent az óvodás gyerekekre.

Kecskés László
Mészáros D. Zsolt

Nemény András polgármester láthatóan megdöbbent, és azt mondta, ha bárkinek tudomása van ilyenről, akkor szóljon. László Győző alpolgármester az óvodai dolgozók nevében kikérte a magának a feltételezést, és vissza is kérdezett, hogy ezt a kijelentést komolyan gondolja-e a fideszes képviselő.

Kecskés László képviselő (Fidesz) erre csatlakozott Melega Miklóshoz, felsorolta néhány gimnázium is középiskola nevét az országból, azzal, hogy ezekben az iskolákban megjelent a "gender-propaganda" . Kecskés kijelentette, meg kell védeni a gyerekeket, mert "ez a propaganda a több száz vagy több ezer éves" társadalmi berendezkedésünket veszélyezteti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet