Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most pályázhat önkormányzati bérlakásokra Szombathelyen

A választék persze nem túl nagy.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2019. október 15-től november 4-ig pályázhatnak a szombathelyiek önkormányzati bérlakásokra. Azt is mondhatnánk, hogy ez a pályázat szinte jelképes, hiszen összesen nyolc lakás szerepel a listán. Ebből négy darab helyreállított, összkomfortos, négy pedig helyreállításra vár – a helyreállítás költsége levonható a bérleti díjból.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Egy 26 négyzetméteres összkomfortos lakáshoz a Szabolcs Zoltán utcai egykori Fiatal Hazások Otthonában például havonta 14.477 bérleti díjért lehet hozzájutni. Ehhez jönnek a várható fenntartási költségek, ez havonta 11.700 forint.

Az egykori Fiatal Házasok Otthona a Dr. Szabolcs Zoltán utcában
BZ

Aki pedig a Petrintparti sétány egy 56 négyzetméteres lakását szeretné a felújításért cserébe megkapni, annak úgy 3 millió 200 ezer forintot kell befektetnie.

De a legszomorúbb az egészben talán mégis az, hogy ez a nyolc lakás nagyon csekély Szombathely közel nyolcvanezres lakosságához viszonyítva.

A részletes pályázatot itt olvashatja .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés