Pápán is fehérednek a háztetők

A kisvárosba is beköszöntött péntek reggel a tél.

Nemcsak Szombathely és környéke ébredt havazásra Havazásra ébredt péntek reggel Szombathely – Fotókkal frissítve 2022. December 02. 09:39 az idei december első péntekének reggelén, hanem több más város és település is a nyugati országrészben.

És miután megmutattuk a szombathelyi havazást, Havazásra ébredt péntek reggel Szombathely – Fotókkal frissítve 2022. December 02. 09:39 most olvasónknak, Lampért Gábornak hála megmutathatjuk azt is, hogy Pápára hogyan köszöntött be a tél.

„-1 fokban a hó is esik, az utcámban fehéredő háztetőket kaptam lencsevégre” – osztotta meg.

Lampért Gábor

A fotó mellett pedig egy rövidke videót is készített nekünk:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás