A Parkerdőtől Amszterdamig - Ti hova indultok nyaralni az idén nyáron?

Sokan most tervezik az utazást, és sokan már el is döntötték. Szombathelyieket kérdeztük a terviekről.

Az biztos, hogy rendkívüli időszakot tudhatunk magunk mögött, és még az idei nyár is eltér majd a korábbiaktól.

Sokan tervezik már a nyaralásukat, de közben számtalan tényezőt kell figyelembe venni, a járványhelyzettől kezdve a határátlépési nehézségeken át az anyagi lehetőségekig.

Lapunk a szombathelyi utcák embereit kérdezte idei terveiről, és a válaszokból az derül ki, hogy - a tavalyi évhez hasonlóan – a legtöbben belföldben gondolkodnak, azon belül is a Balaton lesz a sláger.

Van, aki egy parkerdei bográcsozásban látja a nyári lazítási lehetőséget, de van, aki a horvát tengerpartra vagy éppen Amszterdamba indul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video