Parti a Holdfény Ligetben

Nappalból éjszakába nyúló bulival készül közösen a Napközi és az Illegal Control csapata a hétvégén.

Alig egy hónapja, hogy Szombathelyen is elkezdődött az openair bulik ez évi szezonja. A Napközi csapata igazán méltó módon kezdte az idei, immár harmadik szezonját május elején. Az egyre nagyobb számú közönségnek pedig nem is kellett sokáig várni, hiszen a hétvégén újra Napközi.

A szombathelyi elektronikus zenét kedvelő közönségnek szintén nem kell bemutatni az Illegal Control csapat. A két csapat már dolgozott együtt tavaly. Akkor a nappali piknik és kora esti buli után táncolhatott tovább a közönség Szombathely egyik klubjában. Most szombaton a két szervező csapat egy helyszínen egy 12 órás bulival készül közös szervezésben.

Szombathely határát ez alkalommal elhagyják, a helyszín a gyönygyösfalusi Holdfény Liget lesz. A szervezők igérete szerint a "nappali órák a könnyedebb house szettekről fognak szólni, 15:00-tól a Napközi csapat közkedvelt DJ-i, Francis Horys, Csega és Feri.rar alapozzák meg a délutáni piknik hangulatát, majd a naplementét. A sötétedéssel párhuzamosan a masszívabb techno ütemek kerülnek előtérbe, de szigorúan az intelligens fajtából. " Az Illegal Control csapatából pedig RaulYoung és Belucca emeli a bpm számot magassabbra, majd őket nem kisebb név, mint Jay Lumen követi a keverő pult mögött. A záró ütemekért pedig a bécsi Albin Brezlan & Huebl dj páros felel majd.

Napközi & Illegal Control flyer
facebook.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló