Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Harc a kőszegi esőbeállók felületeiért

Újabb hely a kormánypropagandának? Partizán-plakátolt az Összefogás Kőszegért Egyesület.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pár órája kaptuk a képeket az Összefogás Kőszegért Egyesülettől, amelyeken lelkes fiatalok tacepaóznak kőszegi busz/esőbeállókat mindenféle információkkal, ami buzgalom nem véletlen. Mint megtudtuk, a kőszegi képviselő-testület elé szeptember másodikán került az új esőbeállók ügye, s azok építését a testület – amelynek három tagja is az Összefogás Kőszegért Egyesületből kerül ki –, villámgyorsan megszavazta.

Kőszegi buszálló
Facebook

Informátorunk szerint a beállókat egy Mészáros Lőrinchez közeli vállalkozás építette, sokszor olyan helyekre is, ahol már volt buszváró, ezért az egyesület tagjai – mint utóbb kiderült okkal – gondolták azt, hogy ezek felülete egyfajta hirdetőoszlopként funkcionál majd. És nem csalódtak. Mint informátorunk mesélte, majdnem az összes tele van kormányközeli hirdetésekkel, pedig a kampány még el sem kezdődött (vagy egyfolytában tart.)

Kőszegi buszálló
Facebook

Az egyesület lelkes tagjai tehát ma, amikor találtak egy még be nem lakott buszállót, úgy gondolták, hogy a kőszegieknek fontos információkkal ragasztják tele, ami a képek tanúsága szerint meg is történt. Kérdésünkre, az akcióra érkezett-e valamilyen reakció, azt a választ kaptuk, még nem. De várják, és mi is, mi lesz a folytatás, és ki győz – esetleg a törvény vagy rendelet szavával – a hirdetési felületért folyó harcban, mert az a mai Magyarországon nagy kincs.

Kőszegi buszálló
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra