Porsche elől "menekült" a patakba zuhant Opel Vépen?

Átszakította a hídkorlátot és patakba zuhant egy Opel Vépen, kedden délután. A sofőr elmondása alapján egy Porsche jött vele szembe, a frontális ütközést akarta elkerülni, így került a mederbe.

Sivító hangot, csattanást hallottam és azonnal rohantam ki, mert tudtam, hogy baleset történt. De az utcán nem láttam semmit, csak szaladó embereket. Akkor kiabáltak, hogy egy autó a vízbe zuhant

- emlékezett vissza egy vépi asszony a baleset utáni pillanatokra, kedden, késő délután.

Patakmederbe zuhant az Opel Vépen
Patakmederbe zuhant az Opel Vépen
Tánczos Mihály

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az autó vezetője, egy vépi fiatalember sértetlenül szállt ki a mélybe csapódott autóból, hölgy utasát mentő vitte Szombathelyre, ő könnyebben sérült.

A letarolt korlátú hídon sok nézelődő gyűlt össze. Két perc alatt öt verziót is hallottunk arról, mi miatt történt a baleset, úgyhogy inkább az autó vezetőjét kérdeztük.

Patakmederbe zuhant az Opel Vépen
Patakmederbe zuhant az Opel Vépen
Tánczos Mihály

A belváros felé tartottam, amikor egy kanyar után szembe találtam magam egy Porsche Cayenne-nel. Átlógott az én sávomba. Félrehúztam a kormányt, de a kavicsos padkán kisodródott az autóm, átment a szemközti sávba és ott megpattant a híd padkáján, majd visszacsapódott, egyenesen neki a hídnak. Lezuhantunk, de szerencsére nem lett komolyabb baj. Van, aki azt mondja, a szembejövő egy Fordot előzött, de én ezt nem láttam, csak a Porschét

- mondta el a nyugat.hu-nak az autót vezető fiatalember.

Patakmederbe zuhant az Opel Vépen
Az autó sofőrje (balra) nézi az autó sérüléseit
Tánczos Mihály

A patakmederbe zuhant autót daruval emelték vissza az úttestre. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hidat tört, Gyöngyösbe zuhant a terepjáró Gencsapátiban

Megcsúszott egy kanyarban, majd a hidat áttörve a patakmederbe zuhant egy platós Toyota terepjáró Gencsapátiban. Hárman utaztak az autóban, az autóvezető hölgy sérült meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló