Pedagógusnapi elismeréseket osztottak a büntetésvégrehajtás dolgozóinak is

Dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának nevében Schmehl János bv. vezérőrnagy, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese június 5-én pedagógusnap alkalmából elismeréseket adott át a szervezet budapesti székházában - közölte hétfőn a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Agglomerációs osztálya.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZOLGÁLATÉRT EMLÉKPLAKETT bronz fokozatát adományozta, egyben pénzjutalomban részesítette DÖMÖTÖR PÉTERNÉ bv. hadnagy asszonyt, az I. Agglomerációs Központ reintegrációs tisztjét. Pénzjutalomban részesítette továbbá NAGY JÚLIA MARIANNA címzetes bv. őrnagy asszonyt, az I. Agglomerációs Központ reintegrációs tisztjét.

Dömötör Péterné
Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
Nagy Júlia Marianna
Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet