Pénteki podcastunk vendége: Pados Gábor, galériatulajdonos és műgyűjtő

Beszélgetünk vele többek között Szombathely és a kultúra kapcsolatáról is.

A szombathelyi születésű Pados Gábort sokan ismerik a városban, hiszen ő az Írókéz-papírboltok egykori tulajdonosa. Országos ismertségét azonban galériájának és egyedülálló kortárs magyar képzőművészeti gyűjteményének, az Irokéz Gyűjteménynek köszönheti.

Pados Gábor
Mészáros D. Zsolt

Az év elején szombathelyi házának konyhájában ültünk le vele egy kávéra és egy beszélgetésre, ezt ide „Nem pénzre vagy dicsőségre, csak megoldásra vágyom” – Beszélgetés Pados Gáborral, az Irokéz Gyűjtemény tulajdonosával 2020. February 25. 18:29 kattintva olvashatja. Most azonban pénteki podcastunk vendége lesz és beszélgetünk vele többek között Szombathely és a kultúra kapcsolatáról, illetve arról is, hogy hogyan működik egy magángaléria.

A podcastunk január 22-én, pénteken délután 3 órakor kezdődik, és élőben közvetítjük a Facebook-oldalunkon.

Várjuk olvasóink kérdéseit!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast