Perger Gyulát választották meg az Ecclesia Szövetkezet igazgatóságának elnökévé

A közgyűlés ötévente választja meg a szövetkezet vezetőségét.

Az idén 71 esztendeje alapított Ecclesia Szövetkezet május 24-én tartotta ötévente esedékes tisztújító közgyűlését Budapesten, melyen új vezetőséget választottak - számolt be a magyarkurir.hu . A közgyűlés az igazgatóság új elnökéül Perger Gyula kőszegi plébánost, a szombathelyi Szily János Látogatóközpont igazgatóját választotta meg.

Az Ecclesia Szövetkezet célja, hogy a katolikus papok és plébániák, egyházmegyék megbízható forrásból jussanak hozzá a templomi felszerelésekhez, kegytárgyakhoz, imakönyvekhez. A klasszikus feladatok mellett már külföldi partnerek termékeit is értékesíti, illetve webáruházat működtet.

A most megkezdődő ötéves ciklus kihívásai között szerepel a könyvkiadás fejlesztése, a hitoktatási segédanyagok megjelentetése, valamint a patinás V. kerületi bolt (Városház utca 1.) belső felújítása, egyszersmind a gyártási kapacitások bővítése - írja a lap.

Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet