Pert nyert a DK Hende Csaba ellen

Szuhai Viktor szerint a fideszes képviselő tudatosan hazudott a választóknak a 2022-es országgyűlési választások előtt.

"Hende Csaba személyiségi jogai megsértése miatt perelte be Szuhai Viktort, a DK helyi választókerületi elnökét. Szuhai Viktor szerint a fideszes képviselő tudatosan hazudott a választóknak a 2022-es országgyűlési választások előtt.

Hende akkor a szombathelyi északkeleti elkerülő út megépítésével kampányolt, még egy munkagéppel is fotózkodott, azonban már akkor tudnia kellett, hogy a kormány nem ad pénzt a beruházásra. Ennek ellenére úgy állította be, mintha ő tudná elintézni az út megépítését a helyieknek, ezzel pedig mérhető támogatást szerzhetett magának.

A pert Hende Csaba elvesztette, a Szombathelyi Törvényszék szerint Hende Csaba olyannyira hiányos keresetlevelet írt, amit csak elutasítani lehetett.

A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy a Fidesz hazugságokkal tévessze meg a magyar választókat. Elég volt abból, hogy Orbánék minden választáson ott csalnak, ahol tudnak: Magyarországnak tisztességes, szociáldemokrata kormányra van szüksége, amely nem hazudik az eredményeiről, hanem valóban el is éri azokat.

Erre készül a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány a kormányváltás után: mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, hazugságok helyett tisztességes kormányzást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk." - áll a DK lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet