Petíciót indítottak a Nemzeti Színházban Vidnyánszky Attila mellett

A színészek egy része viszont attól tart, ha nem írják alá, később káruk származhat belőle.

Titkos petíciót indított a Nemzeti Színház több dolgozója is Vidnyánszky Attila mellett - írja a Blikk.

A lap informátora úgy fogalmazott, "a gond az, hogy sokan azok közül, akik aláírták a Vidnyánszky Attilát támogató petíciót, bűntudattal küzdenek, mert úgy érzik, nehéz helyzetbe hozzák a megsérült művészeket, miközben azok, akik még nem írták alá a petíciót, amiatt aggódnak, hogy ha nem teszik meg, később káruk származhat belőle".

Mint arról mi is beszámoltunk, Vidnyánszky Attila azután mondott le, Lemondott Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója 2023. November 13. 10:47 hogy a múlt hétvégén két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó is megsérült. A lap szerint ők már otthon lábadoznak, de meg hónapokba telik, mire teljesen felépülnek.

A bulvárlap egy ismerősre hivatkozva arról írt, Szász Júliát megviselték a történtek, olyannyira, hogy még a közeli barátainak sem hajlandó a történtekről beszélni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet