Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyugdíjba megy Pintér Sándor, Kocsis Máté lehet az új belügyminiszter

Gulyás Gergelyből külügyminiszter lehet, ha győz a Fidesz.

Nagy valószínűséggel nyugdíjba vonul a 2018-as választások után az idén 70. életévét betöltő Pintér Sándor belügyminiszter – értesült a Magyar Nemzet több egymástól független forrásból. Pintér önéletrajza szerint gépkocsivezetőként kezdett a belügynél, később budapesti, majd országos rendőrfőkapitány, majd mindhárom Orbán-kormányban belügyminiszter lett. Idén tölti be a 70. évét.

Pintér Sándor belügyminiszter a kibővített tompai tranzitzóna átadásán
Hajdú D. András

Helyére Kocsis Máté, jelenlegi józsefvárosi polgármester az esélyes, persze, mindehhez az kell, hogy a Fidesz nyerjen a tavaszi választásokon.

Kocsis Máté

Lázár Jánosról már korábban megírtuk Lázár János távozna a kormányból 2017. September 08. 16:08 , hogy a következő ciklusban nem vállalna kormánypozíciót, inkább hazamenne Hódmezővásárhelyre. Az MN értesülései szerint a választás után a kelet-magyarországi térség föllendítéséért, az elnéptelenedő kistelepülések helyzetének javításáért felelős pozíciót kaphat.

Lázár János
Nyugat.hu

Lázár helyét a Miniszterelnökség élén Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter veheti át. Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője reménykedhet a külügyminiszteri kinevezésben. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is távozik, lehetséges utódját még nem nevezték meg.

Gulyás Gergely
MTI
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra