A Pláne gasztroműhely is bezárt a szombathelyi Fő téren

A Smúz és a Győrvári tej után ez már lehet, hogy több mint véletlen.

Állítólag már több napja zárva van a szombathelyi Fő téren a Pláne gasztroműhely.

Mindenesetre ma már nemhogy csak zárva volt, de ki is volt ürítve a Fő tér nyugati végén található étterem.

A Facebook-oldalának bejegyzése szerint a múlt hétre még napokra vonatkozó menüajánlatai is voltak a 2017-ben nyílott helynek, amely a minőség felől próbálta megfogni a közönséget.

Sikeresnek is tűnt, hiszen látszólag nem volt híján vendégeknek.

Józing Antal (telefonos fotó)

Hogy valójában mi vezetett a bezáráshoz, azt nem tudjuk, és a helyszínen levő tulajdonos sem kívánt nyilatkozni a lapunknak.

Mindenesetre érdekes, hogy néhány nappal ezelőtt a közeli győrvári tejivó zárt be , amely szintén nagy népszerűségnek örvendett.

Néhány hónappal korábban az egykori Gödör helyén nyílt Smúz húzta le a rolót . Ez utóbbi nemcsak annyiban hasonlít a Plánéhoz, hogy 2017-ben nyílt, hanem hogy szintén a gasztronómia felső szegmensében próbálta megvetni a lábát a piacon.

Ami ezek szerint egyáltalán nem olyan egyszerű.

Piaci forrásokból úgy értesülünk, a Pláne bérleti díja havi 600 ezer forint körül volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra