Podcast Péntek: Minden drágul Szombathelyen, vendégünk Horváth Attila alpolgármester

Péntek délután 3 órakor élőben a Nyugat Facebook-oldalán.

Horvát Attila, Szombathely költségvetésért (is) felelős alpolgármestere lesz a Nyugat Podcast Péntek című műsorának vendége.

A beszélgetés aktualitását az adja, hogy a jövő heti közgyűlés várhatóan szinte minden közszolgáltatás árát megemeli A parkolástól kezdve a házasságkötésig - Szinte minden megdrágul Szombathelyen 2022. June 21. 07:21 . Drágulnak az bölcsődei, óvodai díjak, közétkeztetés, házasságkötés, uszoda, Tófürdő, bérlakás, temetkezés, parkolás.

Horváth Attila
Mészáros D. Zsolt

Horváth Attilával az áremelések részleteiről, azok okairól és a várható jövőről is beszélget Józing Antal és Szilágyi József.

A podcast június 24., péntek délután 15 órakor kezdődik, a Nyugat Facebook-oldalán élőben közvetítjük.

Kérdéseiket olvasóink itt a cikk alatt vagy az élő műsor alatt is feltehetik.

A Nyugat.hu podcast adásai a Facebook és Youtube csatornáink mellett megtalálgatók és meghallgathatók az Apple Hírvadász és Kultúr , valamint a Google Hírvadász és Kultúr podcast platformjain.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast