Polgármestert választottak a Vas megyei Kisunyomban

A korábbi polgármester lemondása miatt kellett új választást tartani.

Szita Tímea független jelöltet választották meg polgármesternek a vasárnap megtartott időközi választáson a Vas megyei Kisunyomban - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Holler Attila tájékoztatása szerint a választói névjegyzéken szereplő 368 választásra jogosult közül 200-an vettek részt a voksoláson, Szita Tímea 116 szavazatot kapott, ellenfele a szintén független jelöltként indult Lovranicsné Spéder Katalin pedig 84-et. Érvénytelen szavazat nem volt.

Hozzátette: Kisunyomban azért kellett időközi választást tartani, mert a korábbi polgármester lemondott tisztségéről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek