Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pónilovat kaptak a Mikulástól az autista fiatalok Szombathelyen (videóval)

Egy igazi pónilovat kaptak a szombathelyi Holnap Háza Lakóotthon autista fiataljai. Gesztenye, a pónilány tavasszal költözik végleg a kertbe, arra készül el az istállója és futtatója.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megilletődötten nézték a Holnap Háza Lakóotthon fiataljai Gesztenyét, a pónilányt, akit Mikulás ajándékként kapott az otthon. Az autista fiataloknak néhány perc kellett, hogy feloldódjanak és ezután már boldogan simogatták a lovacska sörényét, szőrét.

Gesztenye, a pónilány tavasztól az otthon udvarán lakik
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az ajándék lovat Szabó József vállalkozótól kapták a fiatalok. Gesztenye barátságos és nagyon szereti a gyerekeket is, ezért esett rá a választás. Néhány fiatal el is énekelte a "Kicsi gesztenye" című számot, miközben a többiek megsétáltatták a lovat.

Pónilovat kaptak Mikulásra az autista fiatalok
Pónilovat kaptak Mikulásra az autista fiatalok
Tánczos Mihály
Gesztenye egyelőre visszament eredeti gazdájához, de tavasszal istállót és futtatót építenek neki Szombathelyen, akkor költözik végleg a Holnap Házába. A fiatalok már nagyon várják a pillanatot, amikor kamatoztathatják a nyári lovastáborban megszerzett ismereteiket. Annak is örülnek, hogy egy igazi lovat kaptak. Megígérték, hogy nagyon gondos gazdái lesznek Gesztenyének. Az első találkozás megtekinthető videónkban!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés