A Fidesz nyerte a Pózolj Mikuláskor! verseny vasi fordulóját

Csak egy DK-s képviselő szállt szembe velük a virtuális versenypályán.

Mi is meglepődtünk, hogy milyen gyér volt az érdeklődés idén a politikusok Pózolj Mikuláskor! versenyének vasi fordulóján. Pedig az álmoskönyv szerint sokat hozhat a népszerűség konyhájára, ha egy politikus népszerű és kedvelt figurával fotózkodik vagy a mikulás ünnepségen mutatkozik.

A Mikulás pedig népszerű, igaz, inkább a választójoggal még nem rendelkezők (gyerekek) között, lehet, hogy ezért nem volt olyan nagy nekibuzdulás. De azért volt néhány versenyző.

Mint például Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, aki az egyik legnagyobb megyejáró. Óvodákat-, iskolákat avat, falunapokon fotózkodik az asszonyok között. Most éppen a Nagysimonyiban járt.
Ágh Péter a nagysimonyi gyerekekkel fotózkodott mikuláskor.
Nyugat.hu

Hende Csaba országgyűlési képviselő is erős versenyző. Facebook-posztjában csak annyit jegyzett meg, hogy a Mikulás hasonlít egyik kollégájára. De ennél érdekesebb, hogy a fotó szerint egy csokimikulást és egy kisüveg Jagermeistert kapott.

Forrás: Facebook / Hende Csaba

Akik beálltak krampusznak

Illés Károly közgyűlési frakcióvezető és Lendvai Ferenc volt közgyűlési frakcióvezető komolyabbra vette a dolgot. Ők beálltak krampusznak a Mikulás mellé.

Aki éppen a Markusovszky kórház gyermekgyógyászati osztályára vitt ajándékokat.

Melega Miklós képviselő minimálra vette a figurát, kedd reggel ennyit posztolt : "Ma korán kellett kelnem, mert nagyon sok helyen vártak rám." Amiből arra következtethetünk, hogy a képviselő Mikulásnak állt egy napra. És kiposztolt néhány csokikollégát:

Forrás: Facebook / Dr. Melega Miklós

A DK a Fő térre vitte a Mikulást

"Nagy érdeklődéssel várták és fogadták Szombathely Fő terén a DK Mikulásunkat. Sok örömteli percet sikerült szereznünk kicsiknek és nagyoknak" - írta a Facebookon a DK szombathelyi szervezete.

Az ellenzéki oldalról csupán a DK-sok vettek részt a Pózolj Mikulással! versenyben, köztük volt Szuhai Viktor városi képviselő, tanácsnok is.

Forrás: Facebook / DK Szombathely

És ennyi. A szombathelyi városvezetők, közgyűlési és országgyűlési képviselők ennyire voltak aktívak. De talán nem is olyan rossz arány ez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet