Hamarosan profi harcosok feszülnek egymásnak Répcelakon

Jön az Exatlonból ismert Jón Máté is.

Hagyományteremtési szándékkal, immár másodjára rendeznek Répcelakon küzdősportgálát. A 2021. szeptember 18-i küzdelmek sajtótájékoztatóját egy szombathelyi étteremben tartották meg a szervezők, ahol számos fontos információval gazdagodhatott a szép számú nézőközönség, illetve a sajtó munkatársai.

Varga Gábor

Előzetesen is nagy érdeklődés övezi a rendezvényt, az ötletgazdák a tavalyi esztendőhöz hasonlóan ismét teltházat várnak a Répcelaki Sportcsarnokban.

A résztvevők között találhatjuk az Exatlonból ismert Jón Mátét, aki fiatal kora ellenére már K1-es világbajnoki címmel is rendelkezik. Ellenfele Szerbiából érkezik, egy interkontinentális címmérkőzésen gazdagíthatja sikereit.

Varga Gábor

A szorítóban találkozhatnak még a nézők a profi ökölvívó Kiliti Tamással, és Molnár Benjamin MMA-harcos is ringbe száll montenegrói ellenfelével szemben.

A küzdősportgálát a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi kártyával látogathatják a sportág szerelmesei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport