Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Programajánló a hétvégére: mozisziget, 30Y, Pál utcai fiúk, kertmozi és teraszkoncert a Városházán

Ki szeretnél mozdulni, de nem tudod még, hogy mit csinálnál? Összegyűjtöttük, milyen lehetőségek lesznek most hétvégén Vas megyében!

Nina Simone // Korponay Zsófi estje

Szombathely – Szimfónia Kávézó – július 30. csütörtök, 20:30

Korponay Zsófi koncertjét két évvel ezelőtt már hallhatta a szombathelyi közönség a Savaria Karneválon. A József Attila Színház színésznője akkor osztatlan sikert aratott a műsorával, amelyet idén újra előad a Szimfónia Kávézó Teraszán.

Felcsendülnek a tragikus sorsú énekesnő ismert és kevésbé ismert dalai, életének legfontosabb állomásai köré szőve.

 • Korponay Zsófi - ének
 • Peltzer Géza - zongora
 • Scheer József ‘Pepi’ - bőgő
 • Radics Igor - dob
 • Jegyek: 1500 Ft-ért válthatók a helyszínen.
  Támogatói jegyek válthatók: 06308944633
  Asztalfoglalás: 06209825675

  Rossz idő esetén a koncert a Bartók Béla Hangversenyterembe költözik!

  Nina Simone // Korponay Zsófi estje a Szimfónia Kávézóban

  Music event in Szombathely, Hungary by Szimfónia Kávézó and Korponay Zsófi on Thursday, July 30 2020 with 351 people interested and 58 people going. 6...


  Pénteken Kőszeg: a madarak meghívnak a látogatóközpontba is!

  Kőszeg – Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont – július 31. péntek, 10:00

  Pénteken a Chernel-kert Madárvédelmi Mentőközpont belépőjével látogatható a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont is! (Aradi vértanúk parkja)

  A Chernel-kert árnyas és csendes arborétumában gyógyuló és tartósan ott élő madarak fogadják az egész családot. A Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont a Kárpátmedence és különösen a Kőszegi-hegység élővilágának, valamint jelentős kőszegi természetkutatók hagyatékának méltó bemutató pontja. Mellette jól felszerelt, árnyékos játszótér is található.

  Pénteken Kőszeg: a madarak meghívnak a látogatóközpontba is!

  Games event in Koszeg, Hungary by Írottkő Natúrpark and Kőszeg város on Friday, July 31 2020


  30Y . huszadik / Vendég: IDEGEN

  Körmend – Rába Part Sport- és Szabadidőcentrum – július 31. péntek, 19:00

  A 30Y zenekar fennállásának huszadik évébe lép 2020-ban, a turné július végén pedig Körmendre érkezik! Vendég az IDEGEN.

  A 30Y 20 éves zenekar. ezt tényként érdemes kezelni. még inkább állapotként. a gyerekek bilire szoknak, kinövik a cipőiket, elballagnak az iskolából, kipróbálnak dolgokat. kirepülnek, és meglehet, nem térnek vissza soha. nem magunkon, rajtuk, rajtatok látjuk az idő múlását. magunkon miattatok vesszük észre, és tőletek tanulunk magunkról. a 30Y egy zenekar, ennyit érdemes tudni. de ezt érdemes. amit csinálunk, azt nektek kell érteni, és ha ti érteni akarjátok, mi vagyunk.

  Jegyelővétel július 1-től: https://tixa.hu/30y_idegen_kormend
  Kedvezményes elővételes: 3000 FT
  Normál helyszíni: 3500 FT

  30Y . huszadik / Vendég: IDEGEN / Körmend / 0731

  Music event in Körmend, Hungary by IDEGEN and 3 others on Friday, July 31 2020 with 298 people interested and 100 people going. 9 posts in the discussion.


  Vadvágány-koncert

  Szombathely – Végállomás Klub – július 31. péntek, 19:00

  A Kert vendége ezúttal a Vadvágány!
  Ajánlott hozzájárulás az est költségeihez: 1.000 Ft
  Kertnyitás 7-kor, program kezdése 9 óra magasságában!

  LÉT és Zene - Vadvágány / Végállomás Kert

  Music event in Szombathely, Hungary by Vadvágány and 2 others on Friday, July 31 2020


  Teraszkoncert a városházán: ISIS Big Band

  Szombathely – Városháza terasz – július 31. péntek, 19:30

  Teltházas koncertek után a szombathelyi belváros tetejéről szól Dell’Amico Romeóval a My way! A szombathelyi Isis Big Band 1995 nyarán alakult fiatal, zenekari jazz, swing zene iránt érdeklődő, zenészekből. A muzsikálás hátteréül szolgáló civil szervezet elnöke és a zenekar vezetője a kezdetektől fogva Pintér Róbert.

  Az együttes névének eredetére vonatkozó általánosan elfogadott elmélet nincsen, mindenesetre nem elhanyagolható körülmény az, hogy szombathelyi együttesről van szó, ráadásul az alapítók a fúvószenekari próbák előtt, alatt, esetleg után számtalanszor pillanthattak rá a próbaterem ablakaiból az utca túloldalán lévő római kori Iseum, azaz az Isis szentély romjaira.

  A szombathelyi Isis Big Band az elmúlt másfél évtizedben helyi és országos fesztiválok és rendezvények rendszeres résztvevőjévé vált. A hazai fellépéseken kívül pedig már Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban és Olaszországban is jártak.

  2006 óta többször megrendezték a Szombathelyi Big Band Fesztivált, amelyen számos magyar együtteseken kívül Ausztriából, Németországból, Horvátországból, Lengyelországból és Szlovéniából érkezett zenekarokat is láttak már vendégül.

  A koncert ingyenes! Mivel azonban a férőhelyek száma 100 főben limitált, ezért a koncert megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött!

  Regisztrálni lehet e-mailben a teraszkoncert@szombathely.hu címen, illetve telefonon (munkanapokon 10 és 12 óra között) a 94/520-218-as számon. Figyelem! Egy regisztrációval csak két darab jegyet lehet foglalni!

  Kapunyitás: 19:00
  Koncertkezdés: 19:30
  Helyszín: Városháza terasza
  Rossz időjárás esetén az eseményt a városháza I. emeleti nagytermében lesz a koncert.

  Nyitott Városháza: Isis Big Band-koncert a városháza teraszán

  Music event in Szombathely, Hungary by Isis Big Band and 2 others on Friday, July 31 2020 with 140 people interested and 25 people going.


  Ostrom helyett | Meggie koncert

  Kőszeg – Tóth Pincészet – július 31. péntek, 19:30

  Bár az Ostromnapok a szokásos formában elmaradnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy jó buli nélkül maradtok. Pénteken 19:30-kor a billentyűk közé csap Meggie, remek zenei válogatással készülnrk, stílusbeli megkötés nélkül.

  Jó kőszegi borok a Tóth Pincészetből, friss sörök. Vannak mindenmentes üdítők, remek vasi Buti Pálinka rengetegféle ízben, röviditalok széles választékban, ropogtatnivaló, no meg persze zsíros kenyér.

  Asztalfoglalás ajánlott!
  Belépő: 500 Ft/fő

  Ostrom helyett | Meggie koncert

  Music event in Koszeg, Hungary by Tóth Pincészet on Friday, July 31 2020


  Piknik a Lugasban – Kedveskovács, Heavenhike

  Szombathely – Bohém – július 31. péntek, 20:00

  Július 31-én, pénteken a Bohém Lugasban a Kedveskovács és a Heavenhike ad koncertet.

  A Kedveskovács zenekar 4 tagból álló alternatív rockzenét játszó formáció. 2015-ben alakult a klasszikus felállásban: gitár, bőgő, dob, ének. A banda saját szövegekre támaszkodik, zenéjükben pedig sok egyéb hatással karöltve leginkább a 90-es évek rockzenéje köszön vissza. 2018-ban megjelentették első, 4 számot tartalmazó Ep-jüket, szerzői kiadásban. Tavasszal - új perspektívát nyitva a zenekar életében - elkészítették az addig meglévő 16 daluk teljesen újragondolt, akusztikus átiratát, melyet aztán számos budapesti és vidéki helyszínen mutattak be a közönségnek.

  Ajánlott támogatás: 1.000 Ft, koncertkezdés: 20:30

  Piknik a Lugasban - Kedveskovács, Heavenhike / Bohém

  Other event in Szombathely, Hungary by Ott leszek - Élőzenei koncertek Vas megyében and 3 others on Friday, July 31 2020


  Péntek esti észlelés a Csillagvizsgálóban

  Szombathely – ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatórium – július 31. péntek, 21:30

  Július 31-én, pénteken 21.30-23.30 óra között szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az esti nyitvatartás idején a Gothard Asztrofizikai Obszervatóriumban (Szent Imre herceg útja 112.).

  Jó idő esetén az esti észlelés során munkatársaik az intézet távcsöveivel bemutatják az érdeklődőknek az égbolt aktuális látnivalóit, fő célpontjaik a Hold, a Jupiter és a Szaturnusz lesznek.

  Rossz idő esetén (borult, esős) a Csillagvizsgáló évszázados múltjának tárgyi emlékeit bemutató Gothard Tudomány- és Technikatörténeti Állandó Kiállítás, valamint az Égből hullott kövek c. meteoritkiállítás lesz megtekinthető.

  A belépés díjtalan, gyermekeket is szívesen látnak, előzetes bejelentkezés nem szükséges.

  Péntek esti észlelés a Csillagvizsgálóban

  Other event in Szombathely, Hungary by ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatórium on Friday, July 31 2020 with 161 people interested and 28 people going.


  Gyárfütty kupa – a legbolondosabb bicajverseny

  Kőszeg – augusztus 1. szombat, 14:00

  Egy mókás verseny, ahol az a ciki, ha a legújabb bringásmezedben a legújabb karbon vagy alu bringáddal állsz rajthoz. Itt külön elismerésben részesülsz és nem ciki, ha svájcisapka van a nyeregre húzva, ha rozsdás és nyikorgó a láncod, ha a pedálnak csak a tengelye van meg, ha a dinamó feje egy darab locsolócsővel van megtuningolva, ha valami mókás vagy régi időket idéző ruhában tekersz... minden belefér!

  Nincs más dolgotok, mint előásni a sufniból a nagymama, nagypapa bicaját,vagy bármit ami már feledésbe merült! Lehet kemping, tacskó, bmx, mezőre járó fekete 28-as, osztrák import citybike, lényeg a két kerék és hogy guruljon.

  A verseny másik küldetése, hogy emléket állítson annak a több ezer kőszegi munkásnak, akik minden munkanapon a két órai gyárfütty után nyeregbe pattantak,a város gyáraiban, üzemeiben, hogy lelkesen tekerjenek haza a családjukhoz megtöltve a város utcáit.

  Gyárfütty kupa - a legbolondosabb bicajverseny

  Sports event in Koszeg, Hungary by Bringázz Kőszegen Vidáman on Saturday, August 1 2020 with 236 people interested and 49 people going. 23 posts in the...


  Bringás zsibvásár

  Kőszeg – Jurisics tér – augusztus 1. szombat, 15:00

  Meguntad, kinőtted, újat vettél és a régit eladnád? A Gyárfütty kupa befutója után itt a lehetőség, hogy bármi gazdát cseréljen ami bringázással kapcsolatos, csak hozd ki és add vagy cseréld el! Lehet bicaj, ruházat, alkatrész vagy bármi aminek más még örülhet!

  Az árusításhoz a lehetőséget és a helyszínt adják, hogy hogyan tálalod, a saját leleményességedre van bízva, a lengyelpiacos pokrócról árusítástól, a sátras, asztalos verzióig bármi lehetséges.

  Szívesen fogadják a környék kerékpárboltjait is, hogy kitelepedjenek, bemutassák az idei újdonságaikat! Az ő jelentkezésüket a kkemtb@gmail.com címen vagy a +36 20 98 91 751-es telefonszámon várják!

  Bringás zsibvásár

  Shopping event in Koszeg, Hungary by Bringázz Kőszegen Vidáman on Saturday, August 1 2020 with 231 people interested and 36 people going.


  Ajándék tárlatvezetés – A Nádasdy huszárezred

  Sárvár – Nádasdy-vár – augusztus 1. szombat, 15:00

  A múzeum tárlatvezetésén a huszárok történelme, mindennapi élete áll a középpontban. A programra csak belépőjegyet kell váltani, a tárlatvezetés díjmentes.

  További információ itt!

  Ajándék tárlatvezetés #8 A Nádasdy huszárezred

  Other event in Sárvár, Hungary by Huszármúzeum Sárváron and 3 others on Saturday, August 1 2020


  Mozisziget a Csónakázótónál

  Szombathely – Csónakázótó – augusztus 1. szombat, 16:00

  Szombathely MJV Önkormányzatának ingyenes nyári programokból álló rendezvénysorozata, a Nyitott Városháza keretében szabadtéri filmvetítést rendeznek a Csónakázótó szigetén. Augusztus 1-jén tartják meg a két héttel ezelőttre tervezett, ám a bizonytalan időjárás miatt elhalasztott programot.

  Program:

 • 16:00 Nyitás, ülőhelyek elfoglalása
 • 17:00 A kis kedvencek titkos élete (83 perc)
 • 18:40 A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium tanulóinak rövidfilmjei
 • 19:15 Csinibaba (100 perc)
 • A Mozisziget a Csónakázótó mindkét hídján át megközelíthető, a részvétel előzetes regisztrációt nem igényel. Befogadólétszám: max. 500 fő.

  Ülőhelyeket természetesen biztosítanak, de bárki vihet magával plédet, pokrócot a vetítésre. Ételt, italt be lehet vinni a szigetre, plusz szemeteszsákokat helyeznek ki. KÉRIK, HOGY MINDENKI FIGYELJEN A KÖRNYEZETÉRE ÉS NE HAGYJON MAGA UTÁN SZEMETET!

  Rossz, illetve bizonytalan időjárás esetén a vetítés elmarad.

  Nyitott Városháza: MOZISZIGET a Csónakázótónál

  Film event in Szombathely, Hungary by Szombathelyi Televízió and Szombathely MJV on Saturday, August 1 2020 with 207 people interested.


  Pál Utcai Fiúk / Feel Good koncert

  Körmend – Rába Part Sport- és Szabadidőcentrum – augusztus 1. szombat, 18:30

  Nem fordulhat elő, hogy Körmenden a Pál Utcai Fiúk ne lépjen fel, így augusztus első napján mindenki nagy örömére, idén is velünk lesznek. A Körmenden megszokott egyedi dalösszeállítás mindig felejthetetlen élményt kínál a PUF rajongóinak! Vendég, a méltán népszerű Feel Good zenekar, akik közül sokan a világ legjobb körmendi zenekarában, a Secret Valley-ben zenéltek.

  Koncert után egy laza Alter-After alakul ki, ha bírjátok szusszal még, Johnny és Golyó büntet benneteket!

  Program:

 • Kapunyitás 18:30
 • Feel Good 19:30
 • Pál Utcai Fiúk 21:00
 • Alter After 23:00-tól
 • 14 év alatt, érvényes jeggyel rendelkező szülő kíséretével ingyenes!

  Jegyek a tixa.hu oldalán érhetők el, valamint júliustól a helyszínen nyitvatartási időben!

  Pál Utcai Fiúk / Feel Good koncert

  Music event by FeelGood and 2 others on Saturday, August 1 2020 with 170 people interested and 66 people going.


  Fő téri zenés esték – RosEnd Music Koncert

  Kőszeg – Bohém – augusztus 1. szombat, 19:00

  Sok szeretettel hívnak és várnak mindenkit! Este 7 órakor ismét belecsap a RosEnd Music a húrok közé a kőszegi Fő téren!

  FŐTÉRI ZENÉS ESTÉK - RosEnd Music Koncert

  Music event by RosEnd Music on Saturday, August 1 2020


  Gargantua / SAPO koncert

  Szombathely – Végállomás Kert – augusztus 1. szombat, 19:00

  A kert vendége ezúttal a Gargantua és a SAPO!
  Ajánlott támogatás: 1.000 Ft
  Kertnyitás 7-kor, program kezdése 8-9 óra között!

  LÉT és Zene - Gargantua, SAPO / Végállomás Kert

  Party event in Szombathely, Hungary by Végállomás Klub and 4 others on Saturday, August 1 2020


  Piknik a Lugasban – Novel zenekar

  Szombathely – Bohém – augusztus 1. szombat, 20:00

  A Lugas rejtekéből most hétvégén egy szombathelyi banda, a Novel zenekar lép a tettek mezejére.

  NOVEL

 • Németh László Péter - ének
 • Kovács Gábor - gitár
 • Novák Bálint - dob
 • Kiss Csaba - basszusgitár
 • Polgár Tibor - billentyű
 • Fábián János - gitár
 • Kiss Zsuzsanna - cselló
 • Belépő nincs, de ajánlott adománnyal (1 000 Ft) támogathatod a helyszínen a bandát, és a hasonló piknikkoncertek megszólalását.

  Piknik a Lugasban - Novel zenekar

  Music event in Szombathely, Hungary by Novel zenekar and BOHÉM on Saturday, August 1 2020


  Agatha Christie: Az Egérfogó

  Kőszeg – Kőszegi Várszínház – augusztus 1. szombat, 20:30

  Krimi két részben, esőnap augusztus 2.

  A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól. Abban a zárt játéktérben, a hótorlaszok közé ékelt, bűnügyi laboratóriumban, amelynek az írónő, szokás szerint, még a telefonvezetékét is elvágta. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Culver utcában megöltek egy nőt. Aztán sítalpakon megérkezik Trotter, a nyomozó. S kiderül, hogy a gyilkosnak a panzió lakói között kell lennie. Agatha Christie sorra elénk idézi a szereplőket, s külön-külön mindegyikről bebizonyítja, hogy - tévedés kizárva! - csak ő, egyedül ő lehet a gyilkos! De mi tudjuk, hogy a sok ártatlan között egyetlen vétkest kell keresnünk. Így a harmadik leleplezésnél kétszer érezzük becsapva magunkat, a negyediknél háromszor, és így tovább… Az író egyik kelepcéből a másikba csal, hogy aztán - miután kiengedett a szabadba - önként fussunk be a legnagyobb kelepcébe… Két és fél órás elme-torna. Színpadi matematika. Csiki-csuki játék. Könnyű mulatság, amelyről a közönség abban a tudatban távozik, hogy lám, megint túljártak az eszén…

  Agatha Christie a színházi jogokat unokájára ruházta át, mondván, a darab fél év alatt kiszenved. Ez egyszer tévedett. Az egérfogót Londonban 63 éve játsszák megszakítás nélkül. Bemutatásakor Sir Winston Churchill volt a miniszterelnök, jegyre adták még a húst, szalonnát, cukrot és a vajat. A közel 26 ezer előadásban eddig 414 színész állt a színpadon, 136 mérföldnyi inget vasaltak ki, és az előcsarnokban 462 tonna jégkrém fogyott el. A Big Ben és a Tower-híd után a darabnak otthont adó St. Martin’s Theatre a leghíresebb londoni turistalátványosság.

  A Veres 1 Színház előadása abba a legendás Agatha Christie-panoptikumba enged bepillantást, mely kép mindenkiben benne él, aki akár csak egy könyvet is olvasott a krimik koronázatlan királynőjétől. A fiatal házaspár kandallójában ég a tűz, a havat is behordja a szél a zord angol téli hóviharból, a legapróbb részletekig kidolgozott ruhák pedig mintha a 20-as évek angol coulour locale-ját idéznék elénk. A szórakoztató feszültséget a mikrorealista aprólékossággal kidolgozott látványvilághoz társult érzékenyen pontos színészi játék adja. Egyébként nem is valósulhatna meg a legfontosabb műfaji elvárás, az hogy két óra elteltével is folyamatosan ott munkáljon a nézőben a kérdés: ki lehet a gyilkos? De ott munkál, hiszen az utolsó pillanatig: „MINDENKI GYANÚS”

  Szereplők:

  Mollie Ralston - Verebes Linda
  Giles Ralston - Pál Tamás
  Christopher Wren - Krajnik-Balogh Gábor / Dósa Mátyás
  Mrs. Boyle - Zorgel Enikő
  Metcalf őrnagy - Venyige Sándor
  Miss Casewell - Molnár Gyöngyi
  Mr. Paravicini - Trokán Péter
  Trotter rendőr őrmester - Mohai Tamás

  Zene - Lencsés Balázs
  Dramaturg - Venyige Sándor
  Díszlet-jelmez - Gedeon Boróka
  Rendező - Schlanger András

  Agatha Christie: Az Egérfogó

  Theater event in Koszeg, Hungary by Kőszegi Várszínház and Veres 1 Színház on Saturday, August 1 2020 with 234 people interested and 35 people going.


  Mozizz szabadon az Aréna teraszán! – Kincsem

  Sárvár – Sárvár Aréna – augusztus 1. szombat, 21:00

  A belépés díjtalan, a helyszínen büfé található!

  Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

  Mozizz velünk szabadon az Aréna teraszán! XIX. - Kincsem

  Film event in Sárvár, Hungary by Sárvár Aréna on Saturday, August 1 2020


  Yesterday – Kertmozi a Broadway teraszán

  Szombathely – Broadway Club Cafe – augusztus 1. szombat, 21:30

  Sikeres kertmozi sorozatuk következő filmje a Yesterday. Előzetes itt.

  Asztalfoglalás ajánlott, belépés ingyenes. Asztalaitokat film kezdete előtt legkésőbb 10 perccel tudjátok elfoglalni.

  Kutyusokat is bátran hozhatjátok!

  Yesterday - Kertmozi a Broadway teraszán

  Film event in Szombathely, Hungary by Broadway Club Cafe and AGORA-Savaria Filmszínház on Saturday, August 1 2020


  Hello August!

  Szombathely – Palace Iron – augusztus 1. szombat, 23:00

  FOLYTATÓDIK egyik legsikeresebb sorozatuk, amivel minden hónap első szombatján jelentkeznek, az aktuális hónap szülinaposaival a főszerepben!

  HELLO AUGUST! Minden augusztusban született vendég belépőjét állják 00:00-ig! Ezen felül egy szerencsés augusztusi szülinapos VIP vendég egész éjszaka a baráti társaságával, és ez még nem minden...

  Hangulatfelelős egész éjszaka: GRIKO

  Palace Iron - Hello August! 08.01

  Party event in Szombathely, Hungary by Palace Iron and GRIKO on Saturday, August 1 2020


  Szerepjátéknap

  Szombathely – LvL Up Esport Bár – augusztus 2. vasárnap, 14:00

  Amíg mi békében bujkáltunk a „halálos” vírus elől. A szörnyek ellepték a világokat és a számtalan hercegnő várja hős megmentőjét.

  Mire vártok már! Ragadj Kardot, varázsbotot, lézerpuskát és készülj a kalandra!

  Természetesen a sör ital most is 10% kedvezménnyel jár a világot megmenteni próbáló hősöknek.

  Szerepjátéknap !

  Games event in Szombathely, Hungary by LvL Up Esport Bár Szombathely on Sunday, August 2 2020


  Ellopták szívemet. Virágénekek

  Sárvár – Nádasdy-vár – augusztus 2. vasárnap, 19:00

  Kővári Eszter Sára énekművész és Peltzer Ferenc gitárművész estjén a Kárpát-medence dalaiból válogat a vár kamara színpadán.

  További információ itt!

  Ellopták szívemet. Virágénekek

  Art event in Sárvár, Hungary by Nádasdy-vár Sárvár on Sunday, August 2 2020


  Duo Don Pedro'z-koncert

  Kőszeg – Fő tér – augusztus 2. vasárnap, 19:00

  A kiváló zalaegerszegi Duo don Pedro'z Együttes (gitár, harmonika, trombita) latin dallamokkal érkezik Kőszegre. Nyakas Péter & Schüttönhelm Tibor gitár-harmonika duója.

  Duo Don Pedro'z Kőszegen

  Art event by Duo Don Pedro'z on Sunday, August 2 2020

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Programajánló

  Tovább az oldalra