Pünkösd után kiderül, mikor lesz a köztévés EP-vita

Addig is: türelem.

Pünkösd után derülnek ki a köztévé által szervezett EP-vita részletei - írja a HVG.

A portál úgy tudja, a jelentkezők már kaptak választ az MTVA-tól ám abból nem derül ki a pontos részletekről (helyszín, időpont, stb) semmi, csupán annyit írnak: „Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről. Türelmét köszönjük!”

A közmédia egy héttel ezelőtt, május 10-én jelentette be, Lesz EP vita a köztévén May 10. 19:06 hogy vitát szerveznek az EP-választáson listát állító jelölő szervezetek részvételével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet