Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Puskás polgármester felhívta a Kutya Párt figyelmét, hogy nem távolították el az összes választási plakátjukat

Erre válaszul a viccpárt felhívta a figyelmét, hogy neki még a négy évvel ezelőtti poszterei is kint vannak. Megoldáskét időgépet ajánlottak fel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Puskás Tivadar a napokban levelében, a válaszási törvény azon pontjára hívta fel a figyelmét a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak, hogy a szavazást követően 30 napon belül a jelölő szervezetnek el kell távolítania a kampányplakátokat. A szombathelyi polgármester arra szólította fel a pártot, hogy távolítsa el a még kint lévő kapmányanyagokat, ellenkező esetben azt az önkormányzat fogja megtenni.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ennek költségeit pedig később a pártnak kell majd állni.

A Kutyapárt azonban a hozzá illő szokásos vicces stílussal vette az akadályt. Mutatjuk is válaszukat, amit az engedélyükkel közlünk most.

Puskás plakát
MKKP

Kedves Polgármester Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni levelét (71 154/2018), melyben felhívta a figyelmünket, hogy a május 8-i eltávolítási határidőt követően is maradtak kint párt plakátok. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy a város területén kissé meg van görbülve a tér-idő kontinuum, mely azzal jár, hogy amint lekaparjuk a plakátokat, a következő héten legalább hatszor annyi új kerül ki. Vagy az is lehet, hogy szimplán annyi rajongónk van, hogy már nem tudjuk követni matricáink vándorlási útvonalát, hiába próbálunk ötleteket meríteni a Robi, a medve nyomában járó keresőcsoport szakszerűségéből. Úgy tűnik, mi ennél jóval amatőrebbek vagyunk.

Eléggé kellemetlen a számunkra, hogy hiába szervezzük a kaparó-alakulatokat (melyek munkájáról dokumentáció is készült, melyet Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia asszony Facebook-oldalán is meg lehet tekinteni), mégis hiábavaló az erőfeszítésünk. De biztosak vagyunk benne, hogy Ön is átérzi ezt az érzést, hisz néhány helyi lakos felhívta rá a figyelmünket, hogy maguk is hasonló problémával szenvednek, mivel a városban még mindig fellelhető néhány négy évvel ezelőtti választási plakátja a mélyen tisztelt Polgármester Úrnak (A kép csatolva). Segítő szándékunk jeléül most szeretnénk tenni egy felajánlást. A napokban beüzemeljük a párt tulajdonában lévő szent Quirin időgépet, hogy megpróbáljuk egy hatékonyabb módszerrel orvosolni ezt a problémát. Szeretnénk Önnek is felajánlani a lehetőséget, hogy igény esetén használja a gépet, sőt, ha van kedve, mehetnénk együtt is. Mi viszünk spricnit, vizet és jégkaparót.

Üdvözlettel,
A MKKP Vas megyei passzivista árnyékszervezetének E-mail író és Küldés gombra rákattintó vezető tanácsosa.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés