Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Maró anyaggal rabolt a férfi – A rendőrség segítséget kér

Az ismeretlen július 7-én 11 délelőtt Szombathelyen, a Lovas utca egyik irodaházának irodájában az alkalmazottól az asztalfiókban lévő készpénzt követelte. Mivel a sértett azt nem adta át, ellökte, majd a kezében lévő tárgyból maró hatású anyagot fújt az arcába.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat rablás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen, aki július 7-én 11 óra körüli időben Szombathelyen, a Lovas utca egyik irodaházának II. emeletén lévő kft. által használt irodába - az arcára kivágott sapkát húzva - bement, majd az alkalmazottól az asztalfiókban lévő készpénzt követelte.

Mivel a sértett azt részére nem adta át, az elkövető ellökte, majd a kezében lévő tárgyból ismeretlen anyagot fújt arcába, mely könnyfakasztó, maró érzést okozott. Az elkövető ezt követően a fiókból 1.200 Ft készpénzt tulajdonított el.

A beszerzett adatok alapján az elkövető 180-185 cm magas, sovány testalkatú, 25-30 év körüli, sötétbarna vagy fekete rövid hajú, kreolos barna bőrű, arca hosszúkás, csontos. A bűncselekmény elkövetése előtt fekete úgynevezett „surda” sapkát és nagy alakú napszemüveget viselt.

A szombathelyi nyomozók kérik, hogy aki a mellékelt grafikai kép alapján felismerni véli az elkövetőt, vagy az üggyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 107-es telefonszámot.

Az elkövető fantomképe

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyi fegyveres rablás szemtanúit keresik a rendőrök

A tettes június 30-án késő este rabolta ki Szombathelyen a Szűrcsapó utcai kaszinót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló