Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Rakéták csapódtak be egy szülészeti klinikába Zaporizzsja megyében, egy kétnapos csecsemő meghalt

Két orvos megsebesült, egyikük válságos állapotban van.

Rakéták csapódtak be kedd éjszaka a Zaporizzsja megyei Vilnyanszk klinikájának szülészeti osztályába, egy kétnapos csecsemő meghalt – derül ki Kirilo Timosenkónak, az ukrán elnöki iroda vezetőhelyettesének tájékoztatásából.

A beszámoló szerint az orosz erők Sz-300-as rakétákkal mértek csapást a helyi klinika szülészeti osztályára, aminek következtében életét vesztette egy kétnapos csecsemő. Timosenko beszámolója szerint két orvos megsebesült, az egyikük válságos állapotban van.

Az ukrán katasztrófavédelmi szolgálat (DSZNSZ) arról számolt be, hogy a rakétabecsapódás következtében a kétemeletes épület megsemmisült, a katasztrófavédelem két embert, az anyát és egy orvost hozott felszínre a romok alól.

A helyszínen jelenleg is dolgozik a DSZNSZ, a romok eltakarítása folyamatban van, az előzetes információk szerint más nincs a romok alatt.

MTI

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek