Rákosi Mátyástól jön a Fidesz választási szlogenje

Egy ellenzéki képviselő fejtette meg, honnan származik Orbánék kiplakátolt szövege.

"Magyarország előre megy! Nem hátra" - hangzik a Fidesz választási szlogenje, és már több megoldás is született az ügyben, hogy a világtörténelem során vajon ki használt először hasonló frázisokat.

Honecker és Tony Blair egyaránt gyanúba keveredett, de könnyen lehet, hogy Tordai Bence egyszer s mindenkorra megfejtette a rejtélyt. A Párbeszéd országgyűlési képviselője ugyanis azt írja a Facebookon , hogy nem más, mint Rákosi Mátyás a szlogengazda:

"A magyar nép előre akar menni és nem hátra - mondta Rákosi Mátyás 1946-ban" - írja Tordai - idézi a MaNcs .

Magyarország előre megy - plakát
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet