Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ma reggel megint beállt a határ Sopronnál

Kőszegnél viszont "haladós" volt a sor.

Szélsőségesen változó, hogy melyik reggel épp melyik határátkelő az, ahol komolyabb torlódás alakul ki. Kőszegnél például rendszeresek a torlódások, a Google Maps, Waze és az egyik helyi Facebook közösség információi szerint azonban ott ma, június 10-én reggel "haladós" volt a sor.

Nem így Sopronnál és Fertőrákosnál. Cikkünk írásakor, azaz 6:10 perckor a fent említett térképszolgáltatók szerint a kelénpataki (klingenbachi) határátkelőtől egészen a Szent Mihály körforgalomig, míg a margitbányai (St. margaretheni) határátkelőtől lassacskán a kőhidai börtönig ért a sor. Kópházánál és Zsiránál szokás szerint nem alakult ki komolyabb fennakadás.

Pedig elvileg ugyebár mától érvényesek a lazítások, akinek a "3G" szabály értelmében van előírásnak megfelelő negatív tesztje, oltási igazolása vagy gyógyulást igazoló dokumentuma, nem kell regisztrációt sem kitöltenie, hiszen Magyarország már nem számít rizikóterületnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hasznos

Tovább az oldalra