„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozása"

Orbán sajtófőnöke ezzel indokolta, hogy nem foglalkozik Magyar Péter állításaival a miniszterelnök.

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik” - válaszolt a Telex kérdésére Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke, amikor arról kérdeztük, mi a miniszterelnök álláspontja Magyar Péter állításaival Belső tisztogatás a Fideszben, Orbán Viktor négy lehetséges utódjából kettő kiesett? February 12. 11:12 kapcsolatban. A lap ennek kapcsán megjegyezte, hogy a miniszterelnök sajtófőnöke máskor is szinte szóról szóra ugyanezt válaszolta, amikor a kormány számára kínos ügyről kérdezte a sajtó.

A lap elő is kapott két idézetet Havasitól. Simicska nyilatkozatáról például ezt írta a sajtófőnök:

„A miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatait, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni.”

A Momentum akciójáról pedig ezt:

„A Momentum mai cselekedete nem más, mint reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója, akik így akarják magukra felhívni a figyelmet, hiszen népszerűségük folyamatosan csökkent az elmúlt egy évben.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet