Szirénázó rendőrautóval ütközött, majd meglépett a sofőr Körmenden

Megkülönböztető jelzéseit használó rendőrautónak ütközött egy személyautó Körmenden, amitől a járőrautó oszlopnak hajtott. A vétkes sofőr gyalog elmenekült. Elkapták, ittas volt.

Szirénázva haladt Körmend belterületén, a 8-as főúton egy rendőrautó kedden délután, amikor egy kereszteződésben egy figyelmetlen sofőr hajtott a védett Rákóczi úton haladó járműbe. A járőrautó egy út széli villanyoszlopnak csapódott, a vezetője könnyebben megsérült. A vétkes sofőr kiszállt autójából és a rendőri felszólítás ellenére elhagyta a helyszínt. A rendelkezésre álló adatok alapján azonban a rendőrség megtalálta és előállította a körmendi férfit, akinél az alkoholteszt pozitív lett.

A sofőr ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. Egy nappal korábban a 87-es úton okozott balesetet egy Nissan terepjáró vezetője, aki megállás nélkül továbbhajtott Elfogták a balesetet okozó terepjáróst - Elnézett tömegbaleset a 8-as úton 2011. January 17. 08:43 . A rendőrök az egyik szemtanú bejelentése alapján Szombathelyen, a Thököly utcában megállították az autót. A Nissan sofőrje ellen is segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Elfogták a balesetet okozó terepjáróst - Elnézett tömegbaleset a 8-as úton

A kamiont előző terepjáró árokba szorított egy kisteherautót, aztán meglépett. A 8-ason tömegbalesethez riasztották a mentőket, mert valaki elnézte a kocsisort.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló