Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Alaptalanul vádolták meg a szombathelyi férfit azzal, hogy videózza a kézilabdás lányokat az öltözőben

A munkahelyét így is elveszítette.

Tavaly júliusban lapunk is foglalkozott Valaki videóra akarta venni az öltözködő SZKKA-lányokat 2020. July 31. 17:23 azzal az üggyel, ami a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. közleménye nyomán robbant ki.

A közlemény szerint az Aréna Savariában edző SZKKA utánpótláskorú játékosai jelezték edzőiknek, hogy az általuk használt öltöző ablakán valaki felvételt próbál készíteni róluk.

Az Aréna Savaria öltözőjében nem történt bűncselekmény
Bonyhádi Zoltán

A videózással az egyik önkormányzati tulajdonú gazdasági alkalmazottját vádolták meg, akinek a munkaviszonya azonnal meg is szűnt az ügy miatt. A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. rendőrségi feljelentést is tett.

Az érintettől most megtudtuk, hogy

a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást.

A feljelentés egyébként személyi adatokkal való visszaélés gyanújával indult,. A kormánypárti lapok azonnal ugrottak az ügyre, pedofíliáról írtak, és "felderítették" az érintett politikai, baráti kapcsolatait.

A férfi kérdésünkre elmondta, az ügy miatt valóban elveszítette a munkahelyét, ezen a felmentő rendőrségi határozat sem változtat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra