Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valaki videóra akarta venni az öltözködő SZKKA-lányokat

Az Aréna Savariában történt. Egy dolgozót kirúgtak az eset miatt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogy pontosan mi történt szerdán az Aréna Savariába, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre úgy tűnik, hogy valaki megleste a Szombathelyi Kézilabda Klub Akadémia (SZKKA) utánpótláskorú lányait az öltözőablakon keresztül, és felvételt készített, vagy szándékozott készíteni róluk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Időközben megszületett a rendőrségi feljelentés is.

Az Aréna Savaria öltözőjében történt
Bonyhádi Zoltán

Leidli Géza, Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. pénteken délután az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek.


"2020. július 29-én az Aréna Savariában edző SZKKA utánpótláskorú játékosai jelezték edzőiknek, hogy az általuk használt öltöző ablakán valaki felvételt próbál készíteni róluk.

A tegnapi napon a panaszt kivizsgálták.

A mai napon az ügyben érintett önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságban dolgozó munkavállaló munkaviszonya azonnali hatállyal megszűnt.

Az ingatlant kezelő Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a mai napon rendőrségi feljelentést tett. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra az ügy lezárásig további nyilatkozatot nem áll módunkban megtenni."

A közleményt aláírta Pődör György, a Szombathelyi Kéziladba Klub és Akadémia, illetve Gráczer György, a Falco KC Szombathely Kft. ügyvezetője is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés