Két részeg tunéziai verekedett össze a kelénpataki menekültszálláson

Egyikük ráadásul egy villával akarta megsebesíteni a másikat.

Ismét probléma volt a kelénpataki (Klingenbach) menekültszálláson, a rendőröknek kellett beavatkozniuk, miután csütörtök éjjel két ittas, tunéziai menedékkérő összeverekedett.

A rendőrök távozása után egy órával ismét riasztották őket, ekkor ugyanis a két menedékkérő nézeteltérése odáig fajult, hogy egyikük egy villával akart feltehetőleg kárt tenni a másikukban. Ez esetben is a rendőröknek kellett rendet tenniük.

Az eset során szerencsére nem sérült meg senki. A két férfi egyébként 1,6 ezrelékes és 1,8 ezrelékes alkoholtesztet produkált.

Nem az első probléma volt ez egyébként a kelénpataki menekültszálláson, november elején egy menedékkérő például a polgármester autóját rongálta meg. Akkor és most is, feltehetőleg az alkoholos befolyásoltságnak volt köszönhető az eset.

( ORF Burgenland )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló