Részegen vezetett Szombathelyen, ütközött, felborult – vádat emeltek ellene

A balesetben a sofőr és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2023 júliusában, Szombathelyen súlyos fokban ittasan vezette személygépkocsiját, amelyben utast is szállított.

A vádlott – ittassága miatt – elveszítette uralmát a jármű felett, ezért egy parkoló autó hátuljának ütközött, majd felborult. A balesetben a sofőr és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A járási ügyészség pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek