Rétvári Bence szerint a szuverenitás a nemzet legnagyobb kincse

Ha elveszik, akkor csökken az emberek szabadsága is.

Egy nemzet legféltettebb kincse a szuverenitása, amelynek elvesztése vagy csökkenése mindig magával hozta az emberek szabadságának csökkenését - hangsúlyozta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten.

A parlamenti államtitkár a "Ha beszél róla, vissza kerül a táborba..." címmel megrendezett jubileumi, 25. Gellért-konferencián a legnagyobb hibának, bűnnek nevezte, ha valaki ezt a szuverenitást átengedi másnak készpénzért, akár dollárért, akár eurórért teszi ezt.

Magyarország szuverenitása a magyar embereket illeti, azt tőlünk nem veheti el senki - jelentette ki a parlamenti államtitkár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet