Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Robbanás történt a szombathelyi egyetemen

A Kutatók Éjszakáján balul sikerült egy kísérlet.

Frissítés 23:00: friss helyszíni fotók és videó

Robbanás a SEK-en
Kollégánktól friss helyszíni fotókat kaptunk, a képre kattintva galériában nézheti meg őket
Tánczos Mihály

Eddig írtuk:


Legfrissebb információink szerint a robbanásnak nyolc sérültje van.


Információink szerint sötétében végeztek kísérletet gyerekek előtt, amikor az egyik petri csésze felborult, alkohol borult ki, ami egy szikrától berobbant és az üvegszilánkok a közelben állókat sebesítették meg.

Robbanás a SEK-en
A képre kattintva galéria nyílik
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, súlyos sérült nincs, viszont a gyerekek nagyon megijedtek. A helyszínen nincs pánik hangulat, néhány diákcsoport elhagyta az épületet, de továbbra is érkeznek látogatók. A mentők több kisgyereket is elvittek, jelenleg két mentő gépkocsi áll az épület előtt.


Hét könnyű sérültje van a robbanásnak.


Információink szerint kísérletezés közben történt kisebb robbanás a kutatók éjszakáján, legalább három sérült van.

Tánczos Mihály

Jelenleg három mentőautó és rendőrautók állnak az egyetem környékén. A hallottak alapján szilánkoktól szereztek sérülést néhányan a kísérletezők közül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra