Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan az első újévi feladat, járda és útelválasztó korlát kell a Rohonci út hídjára

Az úttest elkészült, de a gyalogosok botorkálhatnak, és még balesetveszélyes is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rohonci út és az út nyugati végén lévő híd felújítása szappanoperai magaslatokat döntött az elmúlt bő fél évben. Az utat a Magyar Közút kezeli, de az alatta lévő közműveket, buszmegállókat az önkormányzat, és valószínűleg ezért volt, hogy a közműcserék lassították a munkát, és az is, hogy az elkészült útburkolatot a buszmegállók kiépítése miatt fel kellett bontani Ismét felmarták a Rohonci utat: most a buszmegállókat betonozzák 2018. October 18. 11:58 .

Rohonci úti híd
Kovács Dávid
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Előtte, azért, érdekes módon, pont a derkovitsi időközi választások előtt sikerült járhatóvá tenni Minő véletlen! Szombatra állítólag végre kész lesz a Rohonci 2018. October 11. 18:18 az utat, hogy utána újra felbontsák, és csak az év végére lett teljesen kész Év végére csak helyre állt a rend a Rohoncin 2018. December 14. 07:35 . Mármint az út, a Perint-híd ugyanis most sincs készen.

Rohonci úti híd
Kovács Dávid

A híd sokáig csak egy sávon volt járható, voltak is torlódások rendesen, aztán szeptemberben hirtelen nekiálltak Rohamléptekben álltak neki a Rohonci út hídjának, készülnek a torlódásokra 2018. September 05. 11:20 . A nagy felbuzdulás nem tartott sokáig, de ma már két sávon járható a híd, legalábbis autóval.

Olvasónk jelezte, hogy a járda nincs kész. Az egyik oldalon az útburkolattal azonos szintben van a gyalogút, és nincs leaszfaltozva, közvetlenül a hídkorlát végénél a járda korlátja is hiányzik.

Rohonci úti híd
Kovács Dávid

Itt az újévi első feladat, be kellene fejezni a Rohonci úti hidat, és akkor már tényleg készen lenne az út bő félévig tartó felújítása. Ha már az október 15-i időközi választásokra sikerült átadni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés