Sárga és arany nyakkendőkkel ünneplik a Falco KC aranyérmét a szombathelyi képviselők

De sárga blézer is virított a közgyűlésen.

Ha valaki még nem értesült volna róla, vasárnap este a Falco KC nagy küzdelemben megnyerte a bajnokságot, Negyedszer bajnok a Falco, de most először ünnepelhet Szombathelyen June 26. 20:33 és megszerezte az aranyérmet.

Amit, persze, a hétfői közgyűlés elején sorra hoztak fel a képviselők, és gratuláltak a csapatnak a győzelemhez. De nem csak szóban, hanem látványban is.

Kö
Mészáros D. Zsolt

A Fidesz-frakció egyetlen hölgytagja, Takátsné Tenki Mária például sárga blézert vett fel.

Kö
Mészáros D. Zsolt

A városvezetés is kitett magáért, Nemény András polgármester és a három alpolgármester egyforma sárga nyakkendőben pompázott.

Kö
Mészáros D. Zsolt

De sárga nyakkendőt viselt Kopcsándi József (Éljen Szombathely!), Tóth Kálmán frakcióvezetőnek (Éljen Szombathely!) pedig nem csak a nyakkendője, de a telefonja is sárga.

Kö
Mészáros D. Zsolt

Ágh Ernő (Fidesz) pedig aranyszínű nyakkendőt vett fel, el is mondta, hogy ezzel a Falco aranyérme előtt tiszteleg.

Kö
Mészáros D. Zsolt

Mi azért halkan örülünk egy kicsit, hogy nem a csapat másik színe, a fekete mellett döntöttek.

A Falco sárga mezben nyerte meg a bajnokságot.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet